Kina 4 januari

Den 4:e januari var det dags att flyga från Shanghai till Hong Kong så därför blev det inte så mycket dokumenterat denna dagen. Men eftersom flyget inte skulle gå förrän vid 5 så åkte vi en sväng till M50 som är ett område med konstgallerier och annat.

Efter att vi kollat runt lite i olika gallerier bestämde vi oss för att äta lite lunch och hittade detta lilla franska cafét i området som mer kändes som någons privata kök.

Det serverades i alla fall god soppa med toast.


Sedan tog vi vårt pick och pack och åkte till flygplatsen där vi tog ett svajigt flyg till Hong Kong.

Lastade sedan av våra väskor på hotellet där våra rum var minimala med våningssängar så man knappt kunde öppna sin väska. Så istället för att hänga där gick vi ut och åt lite sen middag på ett turkiskt snabbmatställe nära hotellet och avslutade sedan kvällen med en öl på en pub i närheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *