Har tänkt blogga så himla många gånger den senaste veckan men har aldrig blivit av. Mest kanske för att jag inte haft tid eller orkat redigera bilder som jag faktiskt för en gång skull har tagit. Har i alla fall sen sist hunnit med att fira Valborg, gått med i F!-tåget på 1:a maj och dansat en sista gång på Jazzhuset i lördags som nu stänger ner. Så många kvällar som man tillbringat där i sina dagar. Från att man gick på gymnasiet och “glömde” av att sista bussen tillbaka till Ale slutat gå innan de stängde och mamma fick hämta upp en vid Vasagrillen mitt i natten och när man drog dit Alexander första gången vi träffades till våren då vi hängde där varje torsdag på grund av att jag och Johanna var vimmelfotografer. Undrar lite vad som händer med Göteborg då det känns som om staden ligger i någon period av förändring där allt blir nytt och utbytt. Tips på andra bra ställen att gå till i Göteborg mottages med tacksamhet i kommentarsfältet… I alla fall! Innan vi gick till Jazzhuset i lördags hängde jag med min familj ute vid havet en sväng för att sedan åka till andra lång och hänga på en uteservering med Alexander innan vi hade “jubileumsmiddag” med Middagsklubben som firade 1 år.

Behöver väl knappast nämna att jag även skrivit så att fingrarna blöder på min masteruppsats de senaste veckorna också. Herregud vad mycket jobb det är! Igår lyckades jag i alla fall skriva klart mitt sista kapitel så nu återstår det bara en del (mycket) finslip, abstrakt, fixa en del källor och en del ändring utifrån kommentarer jag fått av min handledare. Men även om det är mycket kvar att göra under de lite mer än två veckorna som är kvar innan den ska vara inskickad så känns det så himla bra att ändå vara på gränsen till färdig. Ändå stolt att jag i nuläget lyckats få ihop 110 sidor. Är nog mest nervös inför opponeringen som jag ska ha i juni sen då det bara är jag som skrivit masteruppsatsen denna terminen och kommer därför sitta själv med typ fyra andra lärare och eventuellt andra som kommer och lyssnar och diskutera min uppsats. Vill mest gömma mig under en sten när jag tänker på det :))

Förutom allt detta svammel vill jag bara påpeka hur bra Margaret Atwoods bok The Handmaid’s Tale är. Har tänkt läsa den ett tag nu men blev inte nu förrän HBO-serien börjat som jag tog tag i saken. Läste precis ut den nu imorse och önskar bara att den fortsatte. Ska i alla fall bli kul att äntligen börja kolla på serien nu också.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *