Herregud vad dagarna bara springer förbi just nu. Polaroidbilderna är i alla fall från förra lördagen då vi firade Martina som fyllt år helgen innan. Resten av veckan har bestått av skrivande skrivande skrivande och så ett avbrott med bio såklart. Denna gången blev det Get Out. Är inget jättestort fan av skräckfilm vilket kanske mest grundar sig i att många bygger på sexistiska och stereotypa skildringar av framför allt kvinnor och bara är gjorda för att man ska bli skrämd vilket gör att berättelsen ofta är rätt kass. Gillar därför skräckfilmer som bryter mot den vanliga skäckfilmsdramturgin vilket Get Out gör och istället fokuserar på rasism och vithetsnormen.

Igår var vi också hemma hos Astrid och Johan en sväng och åt pizza och kollade på film. Skulle egentligen pluggat hela dagen idag men känner nu efter några timmars filande på min text att det kanske är nog för idag och att man kanske ska unna sig lite helg ändå. Imorgon tänker jag i alla fall inte öppna dokumentet alls utan istället ha picknick i Botaniska, kolla på Koi-fiskar och körsbärsträd, dricka vin och fira valborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *