Kina 2 januari

Den 2:e januari hade även Astrid gått och bivit sjuk så jag, Alexander, Johanna och David fick gå ut och turista själva i Shanghai.

Vi började dagen med att ta tunnelbanan några hållplatser mot centrum och gick sedan runt lite längst gatorna.


Sedan var vi framme vid Yuyuan Garden som var dagens turistmål. Är en stor klassisk kinesisk trädgård. Var så disigt och vitt ute så svårt att ta bilder dock.Sedan gick vi runt, runt bland alla gångar, dammar och växter.Här sitter dom och tänker på Astrid och Johan som var sjuka :((

<3
När vi kände att vi var färdiga med trädgården bestämde vi oss för att leta efter någonting att äta.

Tog då en taxi till ett köpcentrum där vi skulle äta men innan vi hann beställa maten började jag själv känna mig dålig så vi åkte tillbaka till hotellet igen och fick beställa mat till rummen. Så himla tråkig och oturlig grej att några blir sjuka och andra känner sig sjuka när man är ute och reser. Som tur var kände jag mig bättre efter mat och sömn så nästa dag kunde jag ta mig ut igen, men det kommer i nästa inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *