April

Tänker hela tiden på inlägg som jag vill lägga upp här men blir aldrig av. Har fotat för lite det senaste, både med kameran och mobilen och har för lite ork för att formulera något bra. Vet inte hur det hände men nu är det redan april? Hela detta nya året har flugit förbi alldeles för snabbt men samtidigt vill jag bara att den ska gå lite fortare så man kan gå runt utan jacka och känna mindre stress i kroppen. Men snart är det maj och då ska min uppsats vara inlämnad och klar. Är väl kanske den främsta anledningen till varför det inte blir så mycket skrivet här. Här är i alla fall en lista på saker som jag tänkt på den sensate tiden men som jag inte orkar skriva längre inlägg om:

– Såg Logan: The Wolverine på bio i tisdags och har fortfarande lite ont i magen. Inte för att den var dålig, tyckte faktiskt om den väldigt mycket men så sorglig ändå. Känns om om Hollywoodfilmer blivit allt mörkare och sorgligare på senaste tiden utan några direkt lyckliga slut. Kanske bara en avspegling av vårt samhälle.. Tyckte i alla fall det var skönt att se en bra film i jämförelse med X-men: Apocalypse som kom i somras med nog den löjligaste skurken någonsin.
– Glädjen över att Kobra alltid lyckas släppa avsnitt om det man skriver uppsats om. Som förra veckan när de släppte sitt tredje avsnitt för säsongen och pratar om gränser mellan robot och människa. Skriver ju min masteruppsats om just porträtteringen av kvinnliga artificiella varelser i film med fokus på filmerna Under the Skin, Her och Ghost in the Shell som använder sig av Scarlett Johansson som skapad kvinna. Kobraavsnittet går att se här!
– Att jag har så mycket Japanabstinens nu när ungefär hälften av alla Instagramkonton jag följer antingen bor i Japan eller är där nu. Vill också ha picknick under körsbärsträden! Gör lite ont i hjärtat av att det nog dröjer några år innan jag kan åka dit igen.
– Hur mycket jag vill ändra bloggplattform från blogg.se till en egengjord wordpressida. Blir så trött på den dåliga bildkvalitén, att man inte kan ändra bloggnamn och att man inte kan föra över alla sina inlägg med bilder till en ny blogg utan endast texten så att man då kommer få sitta och lägga in alla bilder på nytt om man ska byta. Gaah! Orkar inte heller sitta och fixa en ny bloggdesign från grunden eller betala mer för webbhotell än jag redan gör för min hemsida. Någon gång i framtiden kanske..

-> Nu tillbaka till analysen av Her som förövrigt spelades in en del i Shanghai så nästa gång jag skriver kommer nog ett inlägg om en plats som vi besökte som finns med i filmen. Vilken cliffhanger va!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *