Mars

Mars är ju ännu inte helt slut men lite såhär har den sett ut hittills genom min mobilkamera.

På internationella kvinnodagen den 8:e mars mötte jag upp Jennifer och tillsammans gick vi på teatern Britney på Storan. Brukar inte gå på teater så ofta men har ändå lyckats gå på två stycken den här månaden, Britney då och Total trygghet i fredags. Tänker dock att båda två kanske inte är utformade som den klassiska teatern men ändå. Kul att se båda i alla fall.

Sedan har det nästan blivit vår här i Göteborg (i alla fall vissa dagar) så då har det spelats Pokémon i solen. Här gick vi på en långpromenad till Slottskogen med Astrid och Johan. Sedan på kvällen blev det melodifestivalsfinalen hemma hos mamma och pappa i vanlig ordning.

Har även fyllt på min garderob med ännu mer Monkikläder som exempelvis de här randiga hängselbyxorna. Slog även till på ett par vita!! randiga byxor.

Sedan blev det ännu en lördag. Denna var nu i helgen.

Då invigde jag mina hängselbyxor och hade nyblekt och nyfärgat hår. Så skön känsla!

På kvällen var det dags för middagsklubben och denna gången gick vi till Steamy Pho. Åt denna goda vietnamesiska nudelsalladen. Mums! Sedan tog vi en sväng till andra lång innan vi gick och såg Pale Honey och dansade fuldans på Pustervik.

Måndagar = GIRLS! Ändå sorgligt att det är sista säsongen nu och bara fyra avsnitt kvar. Resten av måndagen spenderade jag med att fixa ordning min dator som typ helt slutat uppdatera program så att man knappt kunde använda den normal eftersom jag aldrig uppdaterat mitt operativsystem sedan jag köpte den 2010. När jag inte kunde gå in på bloglovin normalt via chrome var det droppen, haha. Tillslut fick jag ändrat till ett nyare system och fick ordning på mina program. Finns typ inget som är så störande som teknik som inte fungerar eller som man måste sitta och mecka med hur länge som helst!! Men slutet gott, allting gott.

Ej med på bild: Ångest och stress över att skriva en masteruppsats men också en lättnad när man inser att man ändå fått ihop snart 60 sidor och att det kanske blir något av det här ändå.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *