Kina 28 december

Nu har jag äntligen börjat redigera mina foton från Shanghai och Hong Kong. Här kommer första dagen från Shanghai. Den 28:e december. Vi började dagen med en taxitur från flygplatsen till vårat hotell. En skräckupplevelse då chauffören somnade emellanåt :)) Lyckades i alla fall komma fram till vårat hotell som tyvärr inte var som vi förväntat oss men tänkte att det fick vara.

Efter ett tag gick vi en promenad mot Xintiandi för att leta efter något ställe att äta middag på.


Blev ett ställe som hette Crystal Jade och beställde in massa olika goda rätter och öl.Kändes hela tiden som om jag fortfarande satt på ett flygplan för mitt huvud bara snurrade runt runt.

När vi ätit klart tog vi en promenad tillbaka till hotellet för att ta en liten tupplur eftersom vår jetlag börjat kicka in.När vi sovit någon timme eller så var vi redo för äventyr igen. Gick till ett litet litet ölställe som låg på samma gata som hotellet som hette Jackie’s Beernest och som Astrid kände till sedan innan. Älskar såna här mindre barer där endast några få personer får plats åt gången.

När vi druckit upp våra öl och baren skulle stänga gick vi tillbaka till hotellet för att möta upp Johanna och David som flugit från Seoul.

Efter en stunds väntan kom dom och vi tog en taxi till ett ställe som hette Sasha’s för att dricka lite öl och mat. Sedan blev vi sugna på klubb så då åkte vi tillbaka till Xintiandi där vi gick till klubben Fusion.


Efter klubben gick vi och köpte vatten och pocky och sånt som man behöver för att klara natten och sedan promenerade vi tillbaka till hotellet igen. Slut på dag ett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *