TorsdagenIgår mötte jag upp Jennifer vid Kale’i Kaffebar där vi åt avokadotoast och drack naturfrisk (vilket låter nyttigare än vad det är). Är verkligen sällan ute och fikar nuförtiden. Känns som om man “åkte in till stan och fikade” jämt när man gick i typ högstadiet och gymnasiet. Borde helt klart göra det oftare! Efter att vi ätit upp fotade Jennifer mig vid väggen ovanför så då gjorde jag detsamma på henne. Båda hade matchande nyinköpte monkibyxor dagen till ära också. Sedan gick vi och såg Manchester by the Sea på Göta. Spenderade sedan kvällen med att läsa några texter om filmerna jag ska skriva om i min uppsats och kollade på E.T. med Alexander.

Nu är det fredag och jag sitter och försöker skriva på min text men det går långsamt för borde läsa mer kring det jag ska skriva och det går också långsamt. Allt går långsamt. Men tänker att det är okej. Ikväll ska vi äta indiskt och antagligen mest hänga i soffan och se på På spåret och säkert något annat spännande.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *