Vad gör det om hundra år, det är försent om hundra år

Har varit så stressad de senaste dagarna för har inte fått gjort det jag tänkt att jag ska hinna med. Allt tar längre tid än vad man tror och orken är inte lika stark som man tror heller. Samtidigt som uppsatsen ligger och gnager inom mig har stressen över vad jag ska göra till hösten (och nästa vår) också varit påtaglig. Jag behöver 30 hp till på avancerad nivå för att kunna ta ut min master i filmvetenskap och då kan jag välja vilka kurser jag vill. Har tänkt att det säkert finns hur mycket intressant som helst att välja mellan men visade sig inte vara så lätt att hitta kurser som jag trott. Satt hela dagen igår och letade kurser i filmvetenskap och andra kulturinriktade ämnen på typ alla universitet i hela Sverige. Efter flera timmar lyckades jag äntligen hitta en kurs som jag vill söka till hösten. Theories in Gender Studies på 15 hp på GU. I så fall läser jag nog bara 15 hp nästa termin och sedan Östasiatisk populärfilm på 15 hp till våren. Hoppas hoppas jag kommer in och att den senare kursen inte blir inställ igen. Är dock lite bitter över att jag inte är klar med min master nu eftersom det finns en doktorandtjänst i filmvetenskap på GU till hösten som jag önskade att jag kunde söka. Är ju min dröm att få en doktorandtjänst så jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan nästa tjänst kommer upp *en som vill ha allt på en och samma gång*.
Nu tillbaka till uppsatsen #kämpaLinnéa.

Posted in All

0 thoughts on “Vad gör det om hundra år, det är försent om hundra år

  1. Å, spännande. Håller tummarna för att det blir som du vill! Det är så svårt det där att hitta balans mellan vilja och ork.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *