London del 6

Här kommer del 6 av Londonresan. Jag, Alexander, Astrid och Johan började vår lördag i London med att ta en fika i Brick Lane. Sedan gick vi vidare för att kolla runt i lite affärer. Har varit i London några gånger tidigare men aldrig varit i detta område innan.

Vi kollade i alla fall i till exempel Blitz och andra second hand-butiker.

Och skivaffärer osv.


När vi kände att vi var klara med området och magarna började kurra försökte vi komma på vad vi skulle äta. Var sugna på steamed buns så vi tog en uber mot Soho där vi mötte upp Linnea och Clara för att äta på ett ställe som skulle ha det. Dock var det rätt lång kö utanför så vi gick vidare mot ett annat japanskt ställe i närheten som hette Shoryu. Mycket smarrigt!

Sedan tog vi åter igen en uber (mycket uber på denna resan men då alla registerarde sig på deras app fick vi hela tiden superbilliga resor) till Franks Café som är som en utomhusbar högst upp på ett parkeringshus. Där avslutade vi vår sista kväll i London med en sista öl med utsikt över tyyp hela London.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *