Shut up kiss me hold me tight


Vaknade imorse av att det knakade till i nacken så nu sitter jag här hemma med världens nackspärr. Inte det roligaste när man har så mycket annat man måste göra men inte orkar ta tag i. Kanske inte borde skylla allt på nacken då jag ägnade hela gårdagskvällen med att kolla på The Fall och X-files istället för att plugga men kan ju låtsas lite. Får ändå inte jättemycket ångest när jag avbryter pluggandet med filmer och serie. Läser ju ändå filmvetenskap. Började en ny kurs i manusanalys nu i onsdag men har även en tenta att skriva i metodkursen som jag läste innan. Skriver om filmen Under the Skin och kvinnors roll i ett posthumanistiskt samhälle. Ändå intressant att skriva om men så jobbigt att ha en annan kurs som kräver mycket annan läsning samtidigt. Har i alla fall knåpat ihop tolv sidor nu så ikväll blir det annat än pluggande för en stund. Är nämligen dags för våran middasgklubb igen och den här gången blir det palestinskt på Silvis. Aldrig varit där tidigare så det ska bli fint.

Känns som om mitt liv mest bestått av pluggande på sista tiden men har pausat lite med att exempelvis firat halloween förra helgen med Alexander, Astrid och Johan. Istället för att gå ut som planen var från början tog vi bilen och köpte indisk mat och kollade på skräckfilm hemma hos oss. Har också hunnit med att skaffa ett jobb. Bara ett studentjobb under några dagar i december innan jul med att sortera julkort, men ändå. Skönt att kunna spara in lite pengar till nästa termin då jag ska försöka klara mig på halva CSN hela terminen, hur nu det ska gå. Men är i alla fall glad att jag kommer kunna läsa filmvetenskap i två år nu så det får lösa sig tänker jag.

Pyntar det här inlägget med två analoga bilder från Park Hyatt i Tokyo (som jag nog inte visat här innan). Känner ressuget i hela mig men nu är det inte långt kvar innan jag åker till Shanghai och Hong Kong. Ska bli så kul att träffa Johanna och David, äta god mat, sjunga karaoke och fira in det nya året någon annanstans än Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *