London del 5

Har en tenta att skriva just nu så är därför det blir så mycket inlägg :)) Men nu hoppar vi tillbaka till den 26:e augusti, våran 5:e dag i London.

Jag, Alexander, Astrid och Johan åkte iväg till Science Museum och kollade på coola grejer och manicker. Tyckte framför allt om deras gamla prylar från olika årtionden och sen är ju rymdavdelningar alltid kul. När vi kände att vi var klara med museet gick vi vidare för att äta lite mat. Blev libanesiskt på ett ställe som hette Comptoir Libanais.

Sedan åkte vi till Soho där vi gick runt i lite affärer och shoppade innan det var dags för andra och sista delen av Harry Potter and the Cursed Child.


Här har vi hela gänget efter teatern. Så fint att vi lyckades få biljetter ändå!
Vi bestämde oss sedan för att åka och äta och dricka lite vilket tillslut blev på Dinerama i Shoreditch som är som en Street Food-marknad. När vi ätit lite nachos och druckit öl gick vi vidare till en annan bar i närheten innan vi åkte vidare till KaraokeBox och sjöng karaoke till sent på natten. Älskar att avsluta en kväll med karaoke! Varför finns det inte i Göteborg?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *