London del 4

Nu har vi kommit till den fjärde dagen på Londonresan, nämligen torsdagen den 25:e augusti. Tog inte med mig systemkameran denna dagen så här kommer lite analoga bilder från min Ricoh gr1s och några från mobilen.

Det var äntligen dags för del 1 av Harry Potter And The Cursed Child! Jag och Alexander åkte och hämtade ut biljetterna på morgonen men eftersom pjäsen inte skulle vara förrän på kvällen turistade vi runt lite innan.

Alexander hade aldrig varit i London innan så vi åkte till exempel och kollade på Buckingham Palace som sig bör.

Sedan gick vi vidare förbi London Eye, åt en smörgås på Pret A Manager och sedan vidare mot Tate Modern. Kollade lite på Louise Bourgeois utställning.


Tog lite selfies vid ett verk av Yayoi Kusama.

Åkte sedan upp med hissen till den nya utbyggnaden Switch House där man kan se ut över London.

När vi blev lite skakiga i benen åkte vi ner igen, men fint var det.

Gick över denna “Harry Potter-bron” också kallad Millenium Bridge.


Sedan var det dags för middag.

Blev ett japanskt ställe som hette Taro. Efter ett tag kom även Linnea och Clara som hade varit i Bath tidigare under veckan men som också skulle gå med oss på teatern och bo med oss resten av veckan. Sedan droppade även Astrid och Johan in och hela gruppen var samlad.

För mig blev det dumplings och tofu. Mums!

Alexander åt denna maffiga ramen. Sedan gick vi till ett glassfik intill innan det var dags att gå vidare till teatern. Var så himla spänd och nervös innan den skulle börja men åh så kul det var att se den. Tycker verkligen den gjorde sig bra som pjäs (bättre än att läsa manuset).

När pjäsen var slut för kvällen gick vi vidare till en bar i närheten där vi åt lite pommes och tog var sin drink innan ubern beställdes tillbaka till lägenheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *