Angel Olsen

Igår var det dags för Angel Olsen på Pustervik. Ändå sån lyx att kunna förvandla en söndag till typ en lördag när man pluggar och inte har några lektioner på måndagar. Jag och Alexander förfestade med vin och Popkult innan vi tog oss vidare till Pustervik där först Little Wings spelade. Sedan var det dags för Angel Olsen och åh vad hon är bra! Har lyssnat så mycket på henne på senaste tiden så var så himla kul att se. Efter att vi köpt något glas vin för mycket åkte vi hem och åt pizzarester. Kan alla söndagar vara såhär?

Idag måste jag dock ta tag i min tenta på allvar och läsa massa massa men har skjutit upp det i några timmar nu så varför inte göra det i några timmar till? Vill mest krypa ner under täcket och stanna där resten av dagen.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *