Stockholm

En fredag för tre helger sedan tog jag, Johanna och Astrid tåget upp till Stockholm.

Efter att vi lämnat av vår packning på hostelet gick vi ut för att leta efter mat. Blev tillslut Nytorget 6.

Drack drinkar i väntan på bord.


För mig blev det minitacos och chili cheese. Två av mina favoriter som var mycket mycket goda. Vill ha detta nu tack!

Sedan promenerade vi vidare för att kolla lite på utsikten medan solen höll på att gå ner.Sedan gick vi tillbaka till hostlet för att sova. Hade ju ändå gått upp strax efter 5 på morgonen för att jobba samma dag.

Sedan blev det lördag och vi tog en promenad ner till slussen där vi sedan hoppade på en båt.

Sedan gick vi på Yayoi Kusamas utställning på Moderna. Var ju på denna utställning på Louisiana i början av året med Alexander men var ändå fint att se den igen för var så bra!

Efter att vi var klara med museet gick vi vidare för att äta lunch på K25. Tog denna grekiska rätt som också var så himla god.

När vi tittat lite i affärer och vilat en stund på hostlet gick vi till Södra Teatern där vi satt och drack öl och vin med fin utsikt och pratade om att vi kanske borde ta och flytta till Stockholm allihopa ett tag. Sedan när vi började bli hungriga gick vi och åt Mexikansk mat på ett hotell.

Senare på kvällen promenerade vi bort till Trädgården. Senast jag var där (på Under Bron) var 2010 då jag var 18 år?! Vart försvann dessa 6 år?

Sedan dansade vi till allt som var bra, skrattade åt de roliga toaletterna som bara hade en liten svängdörr till båsen och tog foton i fotoautomaten innan vi promenerade tillbaka till vårt hostel genom natten där vi började vårat Pokémon Go-spelande :))

På söndagen tog vi våra väskor och åkte vidare till Naturhistoriska. Lite trötta sen kvällen innan men lyckades ändå gå igenom det mesta.
Till exempel kollade vi på självlysande stenar <3 Sedan gick vi och åt middag innan vi tog tåget hem till Göteborg igen och så var den Stockholmsresan slut. Fint ändå att göra lite kortare turer på helgerna så man för en stund glömmer att man måste tillbaka till jobbet igen på måndagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *