All the honeys who makin’ money, throw your hands up at me


I vanlig ordning försvinner dagarna så himla fort på sommaren och jag hinner aldrig varken redigera bilder eller skriva något här. Spenderar fortfarande mina dagar med att gå upp 05:20 och sedan vara utmattad på grund av för lite sömn och vila. Men om en och en halv vecka stämplar jag ut för sista gången och får äntligen lite ledigt. Dock inte så mycket vila eftersom jag ska på Way Out West dagarna efter och sedan är det kulturkalaset, Alexanders födelsedagsfirande och sedan en hel vecka i London där vi stannar tills skolan börjar igen.

Förutom att jag jobbat de senaste veckorna har jag även hunnit med lite andra saker som:
– Åkt till Stockholm med Astrid och Johanna där vi bland annat besökte Moderna och dansade på Trädgården.
– Åkt med vänner ut till Tjörn där vi som över hos Astrids föräldrar och badade och gick på Disneyutställning.
– Tagit tåget ner till köpenhamn med Astrid där vi såg Beyoncé!!
– Fångat 61 olika sorters Pokémon och gått på Pokénick i slottskogen :))
Alla bilder och inlägg från detta kommer senare när jag orkat redigera bilder och framkallat min filmrulle som jag tagit med min nya Ricoh gr1s för nu ska jag och Alexander hem till Astrid och Johan och äta tacos och imorgon ska vi på Festival Del Mar.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *