Tjörn

En fredag för två helger sedan tog jag, Alexander och Johanna bilen till Tjörn där vi också mötte upp Astrid, Johan, Erik och Martina. Hade precis köpt min nya analoga kamera så den fick följa med. Måste ta tag i att köpa en negativscanner snart för tycker aldrig bilderna riktigt blir som man vill när man beställer kopior. Men här är i alla fall resultatet från scannade kopior:

Började med en testbild hemma hos oss.

Sedan var vi framme på Tjörn där vi först åkte och lämnade våra saker i Astrids föräldrars hus och sedan gick vi ner några meter till klipporna för att bada och äta.

Hängde här i solnedgången.
Letade också efter Pokémon såklart.

Gick ner till hamnen där vi satte oss vid ett PokeStop. Ungefär hela kvällen gick åt till att fånga Pokémons för alla var så inne i det. Kul ändå.

Dagen efter gick jag, Johanna och Alexander ner till havet igen för ett morgondopp. Önskade verkligen man kunde göra detta oftare.

Efter frukosten gick vi till Akvarellmuseet som var resans huvudsakliga mål eftersom de har en Disneyutställning som pågår nu. Åt en glass på vägen och lite senare bar det av hem igen mot Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *