Berlin


Nu är vi hemma igen från Berlin. Har spenderat dagarna med att äta god mat, dansat till schlager och techno, tittat runt i affärer och gått på museum. Har även frusit en hel del för överskattade vädret liiite. I övrigt var det en mycket fin resa och hann ändå med en hel del på bara några dagar. Visar mer bilder när jag hunnit redigera dom. På tur står bilderna från Teneriffa som jag var på i december (hehe) så kanske tar ett tag till. Fick i alla fall redigerat klart alla bilderna från bröllopet som jag fotade för två helger sedan igår kväll. Om någon vill kika så har jag lagt upp några av dem på min hemsida.

Började också en ny kurs i veckan som handlar om att skriva om kultur. Känner dock att jag inte alls orkar prestera något. Ska till exempel ha skrivit en krönika tills imorgon men sitter mest och gör annat och drömmer mig bort till sommaren och alla resor som vi ska göra detta året. Råkade boka flygbiljetter till Shanghai i slutet av december så nu ska vi till Kina i två hela veckor vid nyår!! Kunde bara inte låta bli att boka eftersom det fanns billiga ungdomsbiljetter nu hos SAS. Pepp!

2 thoughts on “Berlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *