De senaste veckorna

De senaste veckorna har varit väldigt stressande pluggmässigt men utifrån brusiga mobilbilder har de ungefär sett ut såhär:

Suttit i sängen och skrivit skrivit skrivit. Och ätit nutella med sked.

Tog en paus och åkte med Alexander till Bengans där vi såg The Visit på Doc Lounge och lyssnade på när UFO Sverige snackade om rymdisar (som X-files undertexterna så fint översätter alien till).

Har haft spelkväll med Lollo och spelat Game of Thrones-risk i flera timmar.

Dagen efter körde Alexander mig till Ale där jag fotade ett bröllop under dagen. Kom hem och skulle föra över bilderna direkt för har typ drömt mardrömmar om att de ska försvinna. Sätter i minneskortet i datorn och så står det typ “Minneskortet verkar skadat” :)) Höll på att bryta ihop men fungerade tillslut så slutet gott allting gott. På kvällen åkte vi hem till Erik och Martina som hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet i Gamlestaden.
Sedan efter intensiva diskussioner i discoljus hamnade vi på Jazzhuset.

Jag har också lyckats skicka in min uppsats och överlevt min opponering *puuh*. Så nu ska jag koppla bort skolan för ett tag och fira min syster imorgon och sedan åker jag och Alexander till Berlin tidigt på lördag och stannar tills tisdag!!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *