Här kommer en liten sammanfattning över vad jag gjort den senaste veckan:

Förra helgen var jag så himla trött hela tiden vilket kanske hade något att göra med att vi varit i Berlin under veckan. Orkade i alla fall åka med Alexander till hans föräldrar i Nödinge på lördagen där vi åt middag och gosade med hans systers katt som också var på besök.

Under veckan har jag till exempel varit på bio två gånger. Först var jag och Alexander och såg När Marnie var där på Göta där vi nästan var helt själva i den lilla salongen. Fin film och fick lite Japanlängtan som man alltid får med Studio Ghibli-filmer. Hoppas inte detta är den sista! Sedan i onsdags hängde jag med Astrid och Johan och såg Mustang på Hagabion. Tänkte sett den på filmfestivalen men blev aldrig av. Filmen var hur bra som helst så kan verkligen rekommendera er att gå och se den. Helt klart över förväntan! I torsdags kom min syster hem till oss där vi fixade med visum, delade upp gamla foton från när vi var små och åt våfflor.

Sedan blev det fredag och Alexander invigde sina nya glasögon.

Vi tog spårvagnen till Svingeln där vi åt vietnamesisk mat på Steamy Pho med Lollo. Avslutade kvällen med Popkult och Mad Max: Fury Road.

I lördags (alltså igår) vaknade jag upp med halsont och snuva men orkade ändå ta mig ut för att äta indiskt och fira Johanna lite som fyllt år. Åkte därefter hem till Astrid och Johan och spelade Mario Kart. Tänkte att snuvan bara var tillfällig men idag vaknade jag upp med världens förkyldning och feberyra. Orkar knappt ta mig upp ur sängen så ligger mest och kollar på Sailor Moon på mobilen eftersom jag inte orkar sitta upp och kolla på datorn. Blir väl ungefär så resten av min vecka kommer se ut om den här förkyldningen förtsätter. Hoppas inte.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *