På väg till Köpenhamn

I helgen tog jag och Alexander bilen ner till Köpenhamn. Framför allt åkte vi för att besöka Yayoi Kusamas utställning på Louisiana på vägen ner. Det var sitsa helgen för den utställningen så var väldigt mycket folk men det hade vi räknat med. Hade dock inte räknat med att den fina röda affischen som jag skulle köpa från utställningen skulle vara helt utsåld och inte gå att få tag på mer :(( så besviken. Men utställningen var fin och bilder från hela helgen kommer sen när jag orkat redigera dom.

Fixade Final Cut Pro X till datorn igår och har därför fått upp suget för att redigera filmer. Satt ungefär halva natten igår och testade programmet och kollade på massa tutorials. Går så sjukt mycket fortare än det gamla Final Cut Pro så är mycket nöjd. Klippte ihop en liten film med klipp från resan ner som ni kan se här ovanför. Vill bara sitt och fixa i programmet hela dagen nu men kanske borde ta tag i min kandidatuppsats snart…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *