Den senaste veckan

För en vecka sedan kom Sanna hem till mig där vi lagade mat, satt och pratade och bytte julklappar vilket var trevligt. Sedan blev det torsdag och jag åkte till den nya spelbaren som öppnat i Göteborg. Mötte upp Alexander som stått och frusit vid entrén i en halvtimma och sedan kom även Erik, Johan och Astrid. Fattade inte så mycket av matcherna som visades på TV-skärmarna men åt en god Oumph-burgare så det var fint ändå.

I fredags var jag så himla sugen på någon slags tacos med koriander så letade upp detta receptet på Pinterest som passade mitt tacos-sug perfekt. De bestod av sojamarinerad portobello, rödkol, jalapeñosås och koriander. MUMS! Spenderade sedan kvällen med att kolla på Parks and Recreation i soffan.

På lördagen kom Lollo hem till oss och eftersom jag hade köpt med mig extra mycket mat dagen innan så lagade vi samma goda tacos igen. Jag och Alexander fick ett Game of Thrones-risk i julklapp av Lollo så vi hade planerat att testa det för första gången. Tog tre omgångar innan vi fick med alla regler och avslutade nog inte sista spelet förrän halv 2 på natten.
Sedan blev det söndag och vi orkade inte ens gå utanför dörren. Värmde var sin fryspizza vilket nog var det mest produktiva vi gjorde under hela dagen.

Sedan blev det måndag och början på min kandidatkurs i kulturstudier. Har haft sån ångest över mitt ämne och vad jag ska skriva om eftersom jag inte hittat någon bra avgränsning eller röd tråd. När jag kom hem från måndagens föreläsning valde jag att bara strunta i min gamla idé som jag haft under hela vintern och bara börja om från noll. Ibland fastnar man bara och måste börja om vilket jag kanske var sent ute med att inse, men det löser sig nog hoppas jag. Nu har jag i alla fall valt ett ämne som jag känner mig mer hemma med och säkrare på.
Idag vaknade jag upp till ett snötäckt Göteborg utan fungerande kollektivtrafik. Har bokat biobiljetter till Suffragette ikväll så hoppas att spårvagnarna har börjat gå ikväll igen.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *