Helgen bestod av födelsedagsfiranden! I fredags firade vi Astrid som fyllt år med middag på Mañana, drink på Street Life och sedan dans på Pustervik (som den snodda bilden från Sanna är ifrån). Sedan blev det lördag och jag och Alexander åkte till Kortedala där vi firade Tomas. Min kropp var helt slut på söndagen så den försvann rätt snabbt förbi medan jag satt i soffan och kollade på X-files. I helgen började också filmfestivalen och har hunnit se två stycken filmer än så länge: A Bigger Splash och Trumbo. Ska också se två stycken japanska filmer på fredag: Journey to the Shore och Haruko’s Paranormal Laboratory. Har fått ett personalpass så att jag kan gå på alla visningar jag vill om det finns plats men just nu tar min stressade kropp och min kandidatuppsats upp all min ork och tid ungefär så får se om jag hinner gå på någon mer.

Är så himla soligt och fint ute idag så låtsat lite att våren är på väg. Ska om några timmar åka til Pinchos där familjen ska fira pappa som fyller år idag. Blir fint!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *