TeneriffaJust nu sitter jag i en solstol vid poolen som på bilden ovanför. Läser böcker och läser bloggar. Dricker läsk och äter chips.

Alexanders mamma fyller 50 på lördag så hans familj har bjudit med oss en vecka till Teneriffa. Har mest solat, badat och druckit drinkar hittills och är väl ungefär det som jag ska göra fram tills nästa tisdag. Har också sjung karaoke på scen igår ikväll som jag hoppas ingen har film på och ätit en mycket oklar pizza. Beställde en med ruccola, kronärtskocka och fetaost utan aburgine. Fick en med massa aburgine, kronärtskocka, morot, championer, paprika, fetaost och brieost?! Har det ändå fint och skönt här i solen och imorgon åker vi till vulkanen Teide. Ändå sjukt att helt plötsligt vara i värmen när det är kallt och grått där hemma. Klagar inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *