It’s the most wonderful time of the year


I tisdags flög vi hem igen från Teneriffa och redan dagen efter blev jag sjuk. Nu har jag haft halsont, feber och förkylning över hela julen och är så trött på det. Kunde varken åka med till min mormor på julafton eller till farmor och farfar på juldagen och inte heller bjuda hem vänner på annandagen som det var tänkt. Får väl nöja mig med att jag i alla fall kunde åka hem till mina föräldrar på julaftonskvällen. Men just nu vill jag bara bli frisk tills nyår.

Har flera hundra bilder från Teneriffa att gå igenom men det ligger i högen bland allt annat jag vill ta tag i men inte orkar göra just nu. Det får ta sin tid. Orkade endast redigera en bild för att piffa upp det här inlägget. Sitter på en lavatron på vulkanen Teide vilket inte representerar mig så bra just nu, men man kan ju låtsas.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published.