Merry christmas ya filthy animal


Idag satte jag och Alexander in våran gran som vi köpte igår och pyntade den. Har inte använt min kamera på hur länge som helst nu så får bli en brusig mobilbild istället på hur den ser ut. Är sådan julstämning här hemma nu med julmusik, julkalendern, julfilm, julgran och julpynt. Känns så konstigt att flyga från allt detta till 25 graders värme nästa tisdag.

Helgen har känts väldigt julig den med. I fredags trotsade jag och några till stormen och åkte hem till Alexandra där vi lyssnade på julmusik och julfikade. Sedan blev det lördag och då åkte jag och Alexander och letade julklappar och sedan åkt vi hem till Astrid och Johan en sväng där vi spelade sällskapsspel och TV-spel. Och så i söndags åkte vi då och köpte våran gran, åt på Max, gick en sväng på Ikea och sedan julfikade vi hos mamma och pappa. Nu har jag suttit halva kvällen nu med att försöka komma på ett bra ämne till min kandidatuppsats i kulturstudier. Så himla svårt! Tycker det var hyfsat enkelt att komma på till filmvetenskapen men känns som att kulturstudier är så brett. Får hoppas det lossnar snart eftersom jag ska lämna in en läslista på böcker jag ska använda till nästa vecka. Panik!!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *