Köpenhamn dag 2

På lördagen gick vi runt på ännu fler gator och letade efter någonstans att äta frukost.Efter flera proppfulla ställen gick vi till ett ställe som hette Joe & The Juice som verkade vara en kedja. Tog en grillad macka och färskpressad juice.
Satte oss på en uteservering på Ströget.Tog sedan en kort båttur över till andra sidan.
Gick sedan runt bland industrier för att leta efter ett food truck-ställe. Hitta det tillslut och det var så himla bra. Massa olika food trucks i en stor inomhuslokal.

Åt en sån sjukt god halloumiburito <3
Sedan gick vi tillbaka till vårt Hostel för att vila våra fötter och kroppar innan vi begav oss ut för att äta middag som visade sig vara sjukt svårt att hitta klockan 9 på kvällen. Hade kollat upp typ 3 hamburgeställen men den ena var stängd, den andra var fullt med folk och den andra också full och skulle stänga köket om ett tag. Hittade tillslut något mexikanskt ställe.
Gick sedan till en bar/klubb i “köttbyn” och dansade till dålig musik, sedan vidare till en annan bar och sedan tillbaks gick vi hem och sov.

0 thoughts on “Köpenhamn dag 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *