Köpenhamn dag 1

I fredags klockan 12 tog jag, Johanna, Astrid, Johan och CA bussen till Köpenhamn. Kom dit vid halv 5 och gick först och mötte upp Alexander på stationen som istället hade tagit tåget från Halmstad. Gick sedan till vårt hostel innan vi begav oss ut.

Gick runt längst gatorna för att leta efter mat. Tillslut hittade vi ett ställe där jag tog en pizza.

Sedan gick vi vidare till Mikkeller bar och drack öl tillsammans med typ 100 30-åriga män.


Försökte oss på en gruppbild men hade bara med mig mitt 50-mm objektiv och hade en lampa mitt i taket så detta var det bästa vi lyckades åstadkomma.

Sedan gick vi runt längst gator för att leta efter ett nytt ställe. Trodde vi hittat Jazzhuset men verkade inte riktigt vara samma som Göteborgs. Hamnade tillslut på en innergård med öl, filtar och värmelampor innan vi åkte tillbaka till vårt hostel igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *