Köpenhamn dag 3

Söndag och sista dagen i Köpenhamn. Alla var väldigt sega när vi vaknade så tog ett tag innan vi kom iväg. Hade som tur var beställt sen utcheckning klockan 1. När vi checkat ut gick vi gör att lämna väskor på centralen och sedan äntligen gå till ett hamburgerställe som vi längtat efter hela helgen.


Sedan åkte vi vidare till Den blå planeten som är ett stort akvarium vid Köpenhamns flygplats. Blåste så sjukt mycket där ute så gick knappt att gå från bussen.
Var lite mindre än jag väntat mig men ändå fint. Bra söndagsaktivitet.

Sedan tog vi bussen tillbaka till centralstationen där vi vinkade av Alexander som tog tåget till Halmstad och vi andra tog bussen tillbaka till Göteborg. Fick panik när vi skulle åka över bron till Malmö då det typ var storm så det kändes som vinden tog tag i bussen hela tiden. Kom i alla fall tillslut hem. Tack Köpenhamn för en fin helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *