Halloween

För två helger sedan var det Halloween. Jag, Louise och Amanda hade planerat att ha en Halloween-kväll hemma hos Louise och Anton (tillsammans med Alexander och Anton). Orkar egentligen inte dra till med ett försvarstal för att vi träffades trots de nya restriktionerna som kom två dagar innan men vi hade även träffats några dagar innan Halloween, Amanda har haft corona ganska nyligen och eftersom vi andra är hemma mestadels av tiden så kände vi att det var lugnt. Tillbaka till Halloween.

Vi bestämde att man skulle komma utklädd så jag och Alexander letade runt bland våra maskeradgrejer och bestämde oss för att bli två skelett för en kväll. Sedan fick vi skjuts av mamma till Louise och Anton där vi gjorde tre olika Halloween-drinkar, åt pumpapaj och lekte lappleken bland annat. Sätt på min Halloween-spellista och häng med!Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *