Bröllop i Dalsland

Dagen efter midsommar gick vi upp tidigt för att sedan åka iväg till Dalsland för min farbrors bröllop. Jag var bröllopsfotograf så innan vigseln som ägde rum vid sjön tog jag bilder på paret i både strålande sol och extrem blåst.Mina föräldrar var ju självklart med <3


Och farfar med hatten på!

Efter vigseln bar det av mot vandrarhemmet och festlokalen för bröllopsfest. Där blev det mat, vin, bröllopsdans osv osv.
Här står jag och ser finurlig ut och sippar på mitt vin. Hade på mig en ny byxdress från Monki som skymtar lite i bild.Sedan övernattade vi på vandrarhemmet innan vi åkte tillbaka mot Göteborg igen. Fint med bröllop ändå. Önskade att fler gick och gifte sig så man fick gå på fler bröllopsfester.

Har så mycket fler bilder att visa från både sista dagen i Hong Kong, Stockholms-resan i slutet av juni och tältningen som vi gjorde i helgen, men det får bli när jag har hittat någon tid att redigera bilderna på mellan jobb, tröttheten och badandet. Denna veckan ska jag även se Dunkirk på 70mm-film och Håkan Hellström på Ullevi. Håller tummarna för att det inte ska bli så regnigt som alla appar och hemsidor säger.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *