Juli

Dagarna bara försvinner samtidigt som tiden går i slow motion på jobbet. Försöker få ut så mycket av de dagar jag är ledig eller orkar göra något annat än att bara komma hem och slänga mig i soffan efter en jobbdag. Bland annat har jag gjort det här:

Varit på Liseberg och sett Hurula med Alexander, Astrid, Erik och Martina för två helger sedan.

Efter konserten gick vi och tog en öl.

Vinkade hej då till Alexander som skulle upp tidigt och jobba helg för att sedan gå och se Veronica Maggio som också spelade samma kväll. Avslutade sedan kvällen på andra lång.

Dagen efter såg jag ut såhär och firade Alexandra som fyllt år på Pinchos.

Efter jobbet en dag förra veckan tog jag, Alexander, Johanna, Astrid och Johan bussen ut till Smithska udden för att ta ett sent första dopp i havet.


Blåste rätt mycket så blev ett snabbt dopp, men fint var det ändå att få känna på vattnet och hänga lite i solen.

I lördags var det ännu en varm och solig dag så då tog jag och Alexander bussen ut till Smithska udden igen för ett lite längre dopp.

Trivdes som fisken i vattnet så att säga.

Läste även lite ur en av alla de böcker som jag håller på att läsa just nu.

Senare på eftermiddagen åkte vi och Astrid till Hagabions uteservering Kino för mat och öl.

Åt här med vår middagsklubb för några månader sedan och vi alla tog samma rätter som då :)) Allt på menyn är vegetariskt och för mig blev det en svampig och gräddig pasta.


Sedan gick vi vidare till tredje lång där vi beställde in en kanna Margarita och nachos på Tacos & Tequila och spelade boule på Station16.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *