Don’t let the bastards grind you down

Här har det ekat tomt i några veckor. Mest på grund av uppsats och för lite ork. Förstår inte hur hela juni bara kunde försvinna sådär? Förutom att plugga har detta hamnat i min telefon (för min kamera har fortfarande fått ligga och damma):

Den 6:e juni, på nationaldagen, hänga jag på tredje lång med Alexander och Lollo och sen även Erik. Åt denna goda pizza och drack öl.

Dagen efter tog jag på mig min nya favoritkombo (mörklått och rosa) och matchade min Angel Olsen-poster. Sedan gick jag vidare till andra lång för att gå på min lärares “feminist and gender reading group”. Där diskuterade vi artficiella kvinnor och filmer där Scarlett Johansson spelar skapade kvinnor. Precis det jag skrivit min om i min masteruppsats med andra ord. Kul att någon uppskattar ens val av ämne i alla fall :))

Under veckan var det West Pride i Göteborg så på lördagen gick jag och Alexander och mötte upp Ida vid F!-tåget och gick med dom i regnbågsparaden.


Såg ut såhär med min Lazy Oaf-jacka som jag dock fick slänga av mig efter bara några minuter pga så himla varmt denna dag.

Fredagen efter åkte jag, Alexander och Lollo till Yaki-Da där vi drack drinkar och såg Shit Kid spela.

Foto: Rebecka Bjurmell.

På söndagen fyllde mamma år så då åt vi italiensk brunch på Incontro och sedan åkte vi vidare till Smitten där vi hängde på klipporna i solen. Bara Alexander och mamma som vågade sig i vattnet.

Förra onsdagen såg vi First Aid Kit på Liseberg med ett myller av folk.

Sedan blev det midsommar! Satt då och skrev det sista på min uppsats och fixade sedan lite midsommarmat tills Alexander kom hem från jobbet på kvällen. Hade sådan himla matkoma efter. Avslutade i alla fall kvällen med Marie Antoinette. Dagen efter skulle vi nämligen upp tidigt för bröllop i Dalsland men det får vi ta en annan gång. Var nämligen bröllopsfotograf så har några hundra bilder att redigera därifrån.

Lämnade in min färdiga uppsats igår och fick då också reda på att jag fått G i betyg på grund av för lite metod och för mycket egna tolkningar. “Ett starkt G” vilket inte betyder någonting alls på pappret. Borde väl egentligen vara glad för att den är avklarad men känner mig mest bara usel och besviken. Kändes som om min framtid sprack där *dramatisk* och att mitt självförtroende sjönk till botten. Jaja. Nolite te bastardes carborundorum, bitches!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *