Boule och andra långdagen

Har inte blivit så mycket uppdatering under maj månad på grund av deadline på uppsats. De senaste tre veckorna har dock bjudit på andra saker som inte dokumenterats i bilder som exempelvis årliga Eurovisionkvällen hemma hos mina föräldrar, Alien: Covenant på bio, Grillning hos Johanna med Johan och Alexander, Little Jinder på Liseberg och Alexanders pappas 50-års fest. Firade även mors dag med min familj och Alexander med att gå till Boulebaren och sedan middag på Mañana. Såhär såg det ut från min mobil:

Sedan blev det helt plötsligt juni och igår var det Andra Långdagen, en årlig gatufest i Göteborg. Drack Mojitos till lunch och åt så himla god halloumiwrap från Silvis. Sedan drog jag och gänget på polaroidbilden ovan hem till Astrid och Johan och spelade Ur Varselklotet i flera timmar tills jag nästan somnade med huvudet på bordet.

Tänkte att all stress skulle försvinna från kroppen efter att jag skickade in min uppsats i måndags men istället tycks den bara bli värre. Har en vecka till på mig att förbereda mig inför min opponering och känner sån himla press. Kanske framför allt för att jag fått en rätt krånglig uppsats att opponera mot. Är dock en gammal uppsats av en person som inte kommer vara med då jag är den enda som skriver masteruppsatsen denna terminen. Vill bara få det gjort nu så jag kan känna in sommaren på riktigt. Har inte mycket planerat denna sommaren utöver jobb i 6 veckor och way out west. Blir inga större resor för behöver spara pengar tills jag slutar skolan i januari men har i alla fall bokat in en långhelg i Stockholm med Astrid och Johanna i slutet av juni. Har nämligen tackar ja till att vara någon form av Star Wars-expert på ett konvent i Sollentuna den 30:e juni (beskrivning här). Vet inte riktigt vad jag gett mig in på då jag verkligen inte kan allt om Star Wars (förutom att jag skrivit en kandidatuppsats om de kvinnliga karaktärerna) och har även scenskräck, ehe.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *