Påskhelgen

Tänker hela tiden att jag måste bli bättre på att använda min kamera så nu under påsken dammades den av. Dock blev det lite mindre bilder än vad jag tänkt men så kan det vara. Torsdagen som inte fastnade på bild bestod i alla fall av pasta på Vapiano med Alexander och sedan Ghost in the Shell på bio. Ska ju bland annat skriva om den filmen i min masteruppsats så lär bli fler besök. Ändå jobbigt att skriva om en film som endast går på bio men ibland gör man det svårt för sig :))

Dagen efter hade vi bjudit över lite vänner på knytmiddag och påskfirande hemma hos oss.

Ida, Linnea och Astrid var med.

Och äggosten skulle förevigas.

Alexander, Johanna, Johan och Erik.

Sedan var det dags att bege sig in i vardagsrummet där det var dags för äggletande och quizdags.


Quizmaster!


Dagen efter hängde jag och Alexander i soffan ända tills vi var tvungna att åka hem till Alexanders syster och titta till hennes katt en stund.


Hängde i soffan även här och tittade på djurprogram vilket fick denne att hoppa till när det kom upp ett stort kattdjur mitt på skärmen. Men sen låg hon så här och ville bli kliad på magen så slutet gott allting gott.

När vi häng där en stund och alla våra kläder blivit dränkta i katthår åkte vi vidare till andra lång en stund för att hänga med vänner och Line som var hemma på besök från Brighton.
Sedan i söndags blev det middag och påskbingo hemma hos mina föräldrar innan det var dags att ta tag i en ny pluggvecka.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *