Kina 29 december

Den 29:e december var vår andra dag i Shanghai. Vi började med att äta frukost/lunch på Element Fresh i Xintiandi, samma område som vi var i dagen innan. Sedan behövde Johanna och David tvätta kläder så vi promenerade runt och letade efter något tvätteri, vilket var svårare än vi trott.Efter ett tag gav vi upp och de åkte själva för att leta efter ett tvätteri medan jag, Alexander, Astrid och Johan gick runt vid Huaihai Lu och kollade runt i olika affärer efter nyårskläder och annat. Är ett område med rätt mycket kända märken och större kedjor som H&M, Zara, Adidas, Muji osv.

När vi var färdiga åkte vi vidare och satte oss på ett café som hette Kafkalo Café nära Tianzifang medan vi väntade på dom andra.

Sedan gick vi in i själva Tianzifang-området där det finns restauranger och små butiker. Till exempel lite Ghibli-figurer som vi köpte med hem.
När vi blev hungriga gick vi in på ett indiskt ställe som hette Lotus Land.


Där dracks det bland annat Mojitos och åts god mat.


När vi ätit upp gick vi vidare till en japansk bar i närheten och drack lite öl och planerade vad vi skulle hitta på resten av kvällen. Vi bestämde oss för att karaoke var det enda rätta.

Så vi promenerade ner för gatan tills vi kom fram till K-party där vi hyrde ett rum. Skulle dock få vänta ett tag så gick först till en bar i närheten och drack Whiskeydrinkar. Sedan bar det av mot karaoken igen.

Körde Drakes Hotline Bling på repeat som resulterade att vi alla hade den på huvudet resten av resan för var alltid någon som gick och nynnande.
Ever since I left the city yoooou!

Var typ något fel med programmet man väljer låtar i så gick typ inte att söka. Så blev mycket kända poplåtar men också lite bubblare som Darin och Kent, haha.

Efter några timmars sjungande tog vi taxi tillbaka till hotellet igen. Slut på dag två.

0 thoughts on “Kina 29 december

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *