Lost in Translation

Här kommer lite mobilbilder från två olika dagar. Först från förra lördagen då det var dags för Middagsklubben och jag såg ut såhär:


Den här gången hade restaurang Silvis röstats fram. Är en palestinsk restaurang intill andra lång. Beställde en av deras avsmakningsmenyer så fick in massa olika små mezerätter. Mycket gott! Sedan avslutade vi kvällen med en öl eller två på ett annat ställe vid andra lång.

Resten av veckan har jag mest försökt plugga i alla ångest efter presidentvalet. Blir så arg och förtvivlad så fort jag tänker på det. Visar ju verkligen att man inte kan ta feminismen för givet eller att man kan tro på att världen utvecklas till något bättre.

Men lite bättre kändes det igår när jag och Alexander åkte till bio Capitol som just nu har Sofia Coppola-tema och såg min favoritfilm. Lost in Translation <3

Efter filmen gick vi till Wrapped och käkade nakna burritos. Mums mums! Kan typ inte få nog av denna rätt.
Efter maten gick vi runt i lite affärer innan vi åkte hem igen och såg på The X-files hela kvällen.
Nu idag ska jag gå ut och äta med min familj och sedan se Kvinnan på tåget på bio.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *