Festival del Mar och Way Out West

Här är några fler analoga bilder som jag hämtade ut i veckan. Denna gången från Festival del Mar och Way Out West.

Jag och Alexander hade biljett till både fredagen och lördagen till Festival del Mar men orkade bara åka dit på lördagen. Här står vi hungriga och väntar på mat. Hade blivit något fel med den men efter ett tag fick vi äntligen lite föda helt gratis för att det tagit så lång tid.

Satt ner och drack ur vår vinbox medan vi lyssnade på Alice B. Var så himla kallt hela dagen så satt och frös i våra tunna kläder, men fint var det.

Sedan spelade Makthaverskan och därefter Jonas Lundqvist. Alla hoppade så mycket på dansbanan att den kändes som en studsmatta. Tydligen sprack scenen under konserten vilket jag tänkte att den skulle göra hela tiden. Efter att vi dansat klart tog vi båten tillbaka igen. Åkte förbi Domkyrkan på vägen hem och kom på att det var boksläpp av Harry Potter and the Cursed Child just då så vi sprang dit och råkade hamna precis i nedräkningen. Dock var det rätt lång kö och Alexander var inte så sugen på att stå kvar så vi gick efter en stund. Ångrade detta hela kvällen sen men fick köpt boken dagen efter när vi åkte och hämtade ny soffa i Helsingborg så då var allt lugnt igen :))

Sedan var der dags för Way Out West.

Torsdagen erbjöd sol och The Last Shadow Puppets och jag var i extas.


Fina gänget. Här har vi Alexander, jag, Astrid, Sara, Hampus, Johan, Erik, CA och Johanna.

Fredagen var det bara regn, regn och regn så blev nog inga bilder alls från den dagen. På lördagen såg det ut som det skulle vara lite finare väder men sen kom regnet igen.
Men Alexander var väl förberedd denna dagen i alla fall. Älskar denna bilden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *