London del 2

Hämtade ut två rullar med analoga foton idag så här kommer ett gäng sådana.
Andra dagen i London, alltså förra tisdagen, åkte vi åter igen till Oxford Street för att kolla in alla de affärer vi inte hann med dagen innan. När vi började bli lunchsugna köpte vi med oss mackor och annat gott från Selfridges café och satte oss i en skuggig plats vid utkanten av Hyde Park. Var ungefär 30 grader denna dagen också. När vi vilat färdigt oss fortsatte vi vår shopping i värmen en stund till innan vi åkte tillbaka till lägenheten för att lämna av våra nya fynd och vila en stund. Sedan tog vi en uber till Shoreditch för att äta indisk mat. Skrev upp oss på listan på ett ställe som hette Dishoom.

Innan vi fick bord tog vi goda drinkar i baren.

Efter en stund var vårat bord ledigt och vi beställde in detta. Åt Paneer Tikka och allt var så himla gott!!

När vi hade ätit färdigt gick vi vidare till Cargo där vi tog en drink på deras uteservering. #coolavännerishoreditchSedan blev vi sugna på att sjunga karaoke så vi tog dubbeldäckaren till Karaoke Box i Soho där vi sjöng allt som vi var sugna på tills vi tog en uber hem igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.