London del 1

Förra måndagen flög jag, Alexander, Astrid och Johan till London. Vi kom dit rätt tidigt på dagen så efter att vi tagit tåget från Gatwicks flygplats till London Bridge gick vi för att leta efter något att äta. Vi hamnade på Borough Market där de andra åt Fish and Chips och jag en falafelrulle. Sedan tog vi en promenad till lägenheten som vi hyrt via airbnb som låg på Rotherhithe New Road. Efter att vi vilat oss i lägenheten en stund åkte vi mot Oxford Street och Carnaby Street där vi kollade runt i affärer. När klockan blev halv åtta var det dags att bege oss till Sketch där vi hade bokat bord för kvällen.

De har flera olika restauranger och barer i samma hus och vi valde att boka bord på The Gallery.

Kanske mest på grund av inredningen eftersom allt är klätt i rosa och sammet.

Johan och Astrid började med förrätter medan jag och Alexander sippade på våra drickor :))

På väggarna hänger fullt med tavlor av konstnären David Shrigley som man hela tiden kunde snegla på.

Drack den här bubbliga rosa drinken som var hur god som helst.


Ville helst av allt ta med mig hela möblemanget hem eller eventuellt flytta in.


Både jag och Astrid åt deras veganska Udon-rätt som också var riktigt god.


Här sitter man och drömmer tillbaka till då maten inte var uppäten.

Alexander var inte lika impad på sina “ostbågar” som han kallade det och köttbit. Men var ju fin inredning i alla fall..Även badrummen var en upplevelse då allt där inne såg ut som något från en rymdfilm. Mer bilder från restaurangen finns här.

När maten var uppäten och drickan uppdrucken gick vi vidare till en pub som hette Red Lion. När våra ögon började gå igen åkte vi tillbaka till lägenheten där vi försökte sova i värmen på grund av att det inte fanns någon AC i lägenheten. Många varma nätter skulle vi ha framför oss då London erbjöd oss över 30 graders värme flera dagar i rad. Men mer om det senare då tisdagens bilder måste framkallas först. Fortsättning följer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *