Way Out WestFörra onsdagen stämplade jag ut från volvo för sista gången och i torsdags var det äntligen dags för Way Out West. Solen sken och jag fick äntligen se The Last Shadow Puppets #fangirlnumber1. På fredag forsade regnet ner och ville aldrig sluta och på lördagen kom det ännu mer regn (fast lite mindre som tur var) så var inte så konstigt att man vaknade upp på söndagen med både svullen hals och feber. Men trots regnet var festivalen fin ändå. Fick också se The Libertines spela What Kate Did, Peaches, Morrisey, Seinabo Sey, Aurora och massa annat. Var dock så himla besviken när jag på torsdagen befann mig på Pustervik och fick reda på att Lady Leshurr ställt in sin spening på lördagen och istället flyttat den till torsdagen någon timme innan jag hann se det. De skrev också endast ut denna information på Instagram och inte på sin hemsida eller app.

Har två veckor ledigt nu innan skolan börjar vilket är så himla skönt eftersom jag jobbat i princip hela sommaren. Sedan i söndags har jag mest legat i sängen och soffan och tyckt synd om mig själv för att jag är sjuk och kollat klart på Orange Is the New Black och sträckkollat Stranger Things. Bra serie det där!

Imorgon ska vi träffa Johanna innan vi kör henne till flygplatsen på torsdag eftersom hon ska plugga i Hong Kong i ett år! (Buu) Men som tur var åker vi och hälsar på vid nyår. Sedan ska vi fira Alexanders 25-års dag både på fredag och lördag innan vi tar flyget till London nästa måndag för att bland annat se The Cursed Child. Tyckte väl manuset var lite sådär men tror det blir en fin teater ändå så ska bli kul att se det spelas upp live. Ska även bli skönt att vistas i en stad som tycks ha kvar sommarvärmen än.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *