Alexander 25

Igår fyllde Alexander 25 år! Dagen innan mötte vi upp hans familj och åt på Puta Madre som ligger vid Magasinsgatan i Göteborg. Deras nachos med guacmole och frozen margaritas är helt fantastiska. Blev dock lite besviken på min huvudrätt som var vegetariska minitacos. Har ätit en jättegod rätt där innan men tyvärr hade de bytt meny. Men ändå fint ställe det där.

Igår på självaste födelsedagen kom mina föräldrar på besök en sväng och sedan åkte vi till Wrapped och åt mexikanskt igen. Två dagar med guacamole med massa koriander var ju dock inte helt fel. På kvällen åkte diskolampan och finwhiskey fram och så hade vi födelsedagsfest hema hos oss. Avlsutade kvällen men skönsång till Bye bye little Sebastian innan vi dök ner i sängen. Älskar när folk fyller år.

Nu ska jag försöka packa väskan för tidigt imorgon flyger jag, Alexander, Astrid och Johan till London! Bokade bord på Sketch imorgon kväll. Kan inte bli annat än bra.<

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *