Köpenhamn, Pokénick och havet

Här kommer ett till gäng analoga foton från de senaste veckorna.

Söndagen den 24:e juli (dagen efter att vi kommit hem från Tjörn) tog jag och Astrid snabbtåget ner till Köpenhamn. Vi gick först och tittade lite i affärer men hittade inget alls. Känns som om jag aldrig hittar något jag vill ha längre, vilket kanske är bra i och för sig. När vi kände att vi var färdiga gick vi runt i värmen och letade efter någonstans att äta. Blev tillslut goda hamburgare på The Laundromat Café.


När vi ätit färdigt gick vi vidare till Telia Parken för vi skulle ju se Beyoncé!! Alexanders mamma och syster köpte våra två extra biljetter så efter ett tag anslöt sig dom till oss också.

Hade köpt sittplatser i den dyraste sektionen men var rätt mycket man inte såg eftersom platserna var så långt åt sidan men gjorde inte så mycket. Var ändå skönt att kunna sätta sig mellan vissa låtar. När konserten var slut gick vi svettiga och trötta och mötte upp mina föräldrar som varit i Köpenhamn under dagen och fick skjuts hem till Göteborg igen. Kom hem runt 3 på natten och gick upp och jobbade dagen men vad gör man inte för att se Beyoncé.

En annan dag förra veckan hade Linnea dragit ihop en Pokénick (alltså en picknick där man spelar Pokémon. Jag vet, mycket Pokémon nu haha). Jag och Alexander tog därför cyklarna till Slottskogen där vi mötte upp ett gäng andra och satte oss vid några PokeStops och fikade och fångade Pokémons på filtar.


En annan dag tog jag och Alexander bilen och hälsade på min mormor på Öckerö och åkte sedan ut till Hönö med mamma och pappa där vi satt vid klipporna och käkade pizza som vi köpte med oss.


Och lyssnade på ljudböcker och vilade.

Önskar verkligen att den här sommarvärmen kommer tillbaka snart så vi slipper det här regniga vädret i Göteborg. Är inte redo för höstväder än.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *