Boule och tapas

Har äntligen haft lite tid till att redigera lite bilder och även fixat så att bilderna på bloggen är större, något som jag tänkt göra hur länge som helst men inte tagit mig tid att fixa. Det enda jobbiga är att bilderna i de gamla inläggen fortfarande är små men så får det vara. Kommer nog fixa bilderna i mina reseinlägg så småningom i alla fall.

Men nu hoppar vi tillbaka till den 18 juni då min mamma fyllde år. Jag, Lollo och Alexander åkte först hem till mamma och pappa där vi gav blommor och presenter. Sedan bar det av till Boulebaren där vi hade bokat en bana. Här kommer ett gäng bilder därifrån:


Det var jag, Lollo och mamma mot Alexander och pappa.Tyvärr förlorade vårat lag båda gångerna trots att vi låg i topp i början.. Efter spelandet gick vi vidare och åt tapas.


Efter middagen åkte vi hem en stund till mamma och pappa igen där vi alla låg utmattade i soffan efter spelandet och matkoman.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *