En lista om sommaren

VAD SKA DU GÖRA I SOMMAR?
Jag ska jobba på Volvo för sjätte(!!!!!) året i rad. Jobbade ju först tre somrar på lagret men nu är det tredje året på kontoret där jag hoppar in som lagerstyrare. Skulle egentligen jobbat 6 och en halv vecka men nu blir det 8 och en halv istället eftersom jag fick börja redan denna veckan. Men förutom att sätta klockan på 5 på morgonen och jobba 8 timmar per dag så ska jag efter jobbandet i augusti på way out west och även åka till London i en hel vecka och gå på Harry Potter and the Cursed Child. Ska bli så kul! Tänkte också försöka hinna med att åka till havet och bada mycket, vila, festa och gå på Festival Del Mar (festival i Göteborg). Är även pepp på att åka upp till Stockholm över en helg men får se om det blir av eller inte.

SKA DU ÅKA NÅGONSTANS?
Ja, ska ju då till London en vecka i slutet av augusti tillsammans med fem andra. Sedan ska jag och Astrid åka till Köpenhamn i juli för att se Beyoncé.

HUR LÄNGE SKA DU VARA LEDIG?
Var ledig i typ fyra dagar innan jag började jobba :)) men sen så slutar jag på Volvo den 10:e augusti så kommer vara ledig några veckor där i slutet på augusti innan jag (förhoppningsvis) börjar plugga igen i september.

VAD VILL DU VERKLIGEN HINNA MED?
Göra mer saker efter jobbet på eftermiddagarna. Typ bara åka till havet eller hitta på något. Blir så ofta att man kommer hem och är helt slut, lagar mat, lägger sig i sängen och vilar och sedan går och lägger sig. Vill typ ta vara på tiden men är så himla svårt när man känner sig helt slut. Jag hoppas att jag kommer in i någon sorts rytm snart så man orkar med lite mer.

VAD TROR DU EGENTLIGEN ATT DU KOMMER GÖRA?
Ligga och slappa i sängen? ehe. (hoppas inte)

VAD SER DU MEST FRAM EMOT?
Londonresan står ju självklart högst upp på listan. Sedan tror jag Beyoncé-konserten kommer bli grym och även way out west som alltid är en av sommarens höjdpunkter. Sedan ser jag fram emot lediga helger.

VAD KAN GÅ FEL?
Vädret! Orkar verkligen inte en sommar med regn och kalla dagar. Vill ha sol och värme så man orkar med de där mörka månaderna sedan som alltid tycks hålla på i evigheter.

VEM KOMMER DU VARA MEST MED?
Alexander förmodligen!

VAD KOMMER DU LÄGGA MEST PENGAR PÅ?
Resor, festivaler, mat och dricka antagligen. Det nödvändigaste alltså.

VAD KOMMER DU KÖPA INFÖR SOMMAREN?
Förhoppningsvis en bra högtalare. Funderar på en Marshall i krämvit.

KOMMER DU ANVÄNDA DEN?
Självklart! Tänker mig massa balkonghäng med bra musik.

KOMMER DU BLI BRUN?
haha! Kommer nog vara lika blek när sommaren är över. Kanske lite rödare näsa bara :)) Ska ju inte åka till något varmare land heller så beror väl på hur mycket sol den svenska sommaren erbjuder.

VAD VILL DU SÄGA TILL DITT SOMMAR-JAG?
Fighto!

VAD KOMMER DU ÄTA?
Jordgubbar!! Egengjorda isglassar och förhoppningsvis massa god mat I London. Tips mottages gärna på bra restauranger med bra vegetarisk mat.

VAD KOMMER DU DRICKA?
Corona och goda drinkar (om de inte är allt för dyra då :))

VAD KOMMER GÖRA DEN HÄR SOMMAREN EXTRA BRA?
Att det kommer vara så himla många bra konserter under way out west. Som jag längtar! Och att jag kommer jobba mer än jag brukar vilket i sin tur leder till att jag slipper oroa mig för om jag kommer ha råd med resorna vi ska göra detta året (Köpenhamn, London och Shanghai/Hong Kong).

HUR KOMMER DU ATT GÖRA DIG ILLA?
Hur är lite svårt att säga men ofta får man ju alltid lite extra blåmärken och skrapsår på kroppen under sommarmånaderna.

VAD OROAR DU DIG FÖR?
Att kurserna jag sökt till hösten blir inställda och att jag kommer ha en höst utan jobb eller plugg. Är typ 3 stycken som sökt den första kursen och 5 andra som sökt den andra som förstahandsval. Men förhoppningsvis går dom ändå även om det är få som söker. Brukar ju inte vara många som läser filmvetenskap på avancerad nivå annars heller.

VAD KOMMER BLI EXTRA SPECIELLT I ÅR?
Att jag nu gått ut kulturprogrammet och inte har någon bestämd plan over vad som kommer ske framöver. Kommer väl antagligen plugga ett år nu men känns ändå som om framtiden är så ovis på något sätt. Vad vill jag göra? vad ska jag bli? osv. Tänk att dessa tankar fortfarande inte har försvunnit efter att jag pluggat på universitetet i fyra och ett halvt år.

HUR KOMMER DU MINNAS DIN SOMMAR SEN I SEPTEMBER?
Som sommaren då jag slutat kulturprogrammet och jobbade så himla länge. Men förhoppningsvis en sommar som jag hade roligt under. Håller tummarna för det I alla fall.

Lista tagen från Chrissy.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *