Till havs

Förra fredagen var det midsommar och jag var ledig. Eftersom vi skulle köra bil till Hjo dagen efter och fira David blev det en ganska lugn dag. Den började med att jag, Alexander, Johanna, Astrid, Johan, Erik och Martina tog bilen och handlade lite fika. Sedan åkte vi vidare till Smithska Udden där vi tog årets första dopp i havet. Såhär såg det ut från min mobil:

När vi badat färdigt åkte vi och handlade mat till midsommarmiddagen som vi sedan lagade hemma hos Astrid och Johan. Egentligen hade vi planerat att kolla på senaste säsongen av Orange Is the New Black men allt tog längre tid än väntat så vi hann bara se första avsnittet. Men gjorde inte ett dugg för dagen var så fin ändå.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *