Fighto

I onsdags lämnade jag in min sista tenta på kulturprogrammet. Hurra! Bjöd därför in min familj på tacos för att fira i torsdags.

Var examensklädd och tog årets första Photo Booth-bild!

Fredagen bestod mestadels av tacosrester och Jessica Jones som jag och Alexander äntligen börjat kolla på.

Sedan blev det lördag och dags för fest hemma hos Linnea och Sissela som fått lägenhet i Kortedala.

Där bjöds det på regnbågstårta, bubbel och Mario Kart. När festen var över tog vi spårvagnen hemåt igen med ett stop på järntorget för nattamat.

Önskar att denna helgen varade längre för har verkligen ingen lust att gå upp tidigt imorgon och börja min första arbetsdag. Skulle egentligen börjat den 27:e juni men fick ett samtal i fredags där chefen frågade om jag kunde börja redan på måndag. Känns så konstigt att börja redan nu när jag varit inställd på att vara ledig i två veckor till. Samtidigt är det ju skönt att tjäna lite extra pengar så jag har råd med alla resor jag ska göra detta året. Fighto!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *