Examen, Mexikanska Monarkin och Håkan

Förra veckan gick jag min sista vecka på kulturprogrammet. Känns som om det var väldigt längesen jag började samtidigt som de här tre åren har gått väldigt fort.

I torsdags var det dagen innan vi skulle ha vår examensfestival och jag var på min kusins student och såg ut såhär. Har typ sett ut ungefär såhär hela helgen också. Klädd i svarta sammetsshorts och vit ribbad tröja.

Sedan blev det fredag och det var dags för vår examensfestival och vår sista dag i skolan också för den delen. Hela klassen samlades för ett klassfoto.

Efter att vi städat undan i skolan gick vi och satte oss i Vasaparken med flera flaskor bubbel som vi poppade upp för att fira att vi klarat av våra tre år.

Det var typ 30 grader ute och efter att ha varit i skolan och fixat och hållt i festivalen hela dagen var jag helt slut och mina ögon ser inte riktigt ut att hänga med på detta kort som en av mina lärare skickade till mig dagen efter, haha. Men vi satt ändå kvar i Vasaparken till sent och hamnade sedan på någon 30-års fest i en lokal i Majorna innan jag dök i sängs vid halv fyra på kvällen.

Dagen efter vaknade jag av att hela min kropp värkte på grund av att vi hade burit så mycket soffor och bord dagen innan. Var inte heller så pigg från firandet på kvällen så spenderade min morgon och eftermiddag med att äta frukost, chips och egengjorda isglassar i sängen. Men på kvällen var det dags för vår Middagsklubb igen och denna gången var vi på Mexikanska Monarkin. Tyckte inte om det vegetariska tacosen men quesadillasen och nachosen var goda i alla fall. Sedan gick vi hem till Astrid och Johan en stund och kollade efter boende i Shanghai. Tänk ändå att vi ska åka dit detta året!! Längtar.

Sedan blev det söndag och det var dags för Håkan på Ullevi. Men innan konserten åkte jag hem till Sara och Hampus där vi förfestade lite i deras innergård.

Här har vi hela gänget som var med + min syster som mötte upp oss vid Ullevi.

Efter lite köande och väntande började äntligen konserten där vi och alla 70000 andra stod och knödde tillsammans. Mycket fin konsert och älskade Seinabo Seys version av Jag hatar att jag älskar dig <3

Nu börjar sommaren!

 

Posted in All

0 thoughts on “Examen, Mexikanska Monarkin och Håkan

  1. men whaaaat var seinabo sey där!?!? FIFAN VAD FETT! måste varit så jävla bra!! allt ser så somrigt härligt och livsnjutigt ut ÅH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *