Kom på kulturfestival!

Som sista delmoment på Kulturprogrammet anordnar jag och min klass en kulturfestival. Den kommer äga rum på fredag mellan 13:00-18:00 i våra lokaler på Vera Sandbergs Allé 8 i Göteborg. Allt har planerats och fixats under en månads tid och jag skulle bli så himla glad om många kommer! Kommer bland annat vara workshops, oljudsverkstad med ShitKid och samtal med unga filmarbetare. Här är hela schemat för dagen:

Jag har varit med och fixat ihop programmet för Filmrummet där vi kommer ha samtal med tre filmarbetare och även visa Amanda Ågärds (som jag gick modevisning för för två år sedan) film “The Earth Where You Found Us”. Vi kommer också visa kortfilmer som ungdomar själv har skapat som vi valt ut från ungdomsfilmfestivalen FRAME och Mixgården. Här är ett mer utförligt schema för Filmrummet:

Så om ni befinner er i Göteborg på fredag så tycker jag definitivt att ni ska komma. Kolla också in facebookevenemanget!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *