Pinterest

Brukar inte göra såna här inlägg men hänger väl för mycket på pinterest. Känner för att byta ut hela min garderob nu när sommar börjar närma sig och om det hade varit möjligt hade den gärna fått sett ut ungefär som på bilderna. Massa rosa, vitt, svart och ljusa jeans.

Ikväll ska jag fota på Klubb Berlin på Jazzhuset igen. Är nog sista gången jag fotar vimmel på ett tag nu. Har fotat typ varje helg i några veckor nu så ska bli skönt att ta ett uppehåll.

Även om det är grått och regnigt ute idag så känns det ändå som om sommaren är på väg. Ska bli runt 20 grader den kommande veckan igen och känner mig så peppad på allt som händer i sommar som: midsommarfirande med vänner, Beyoncé i Köpenhamn, massa bad på Smitten, Way Out West, Alexander fyller 25 och London!

Källor till bilderna finns på min pinterest.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *